Provedite odmor kod nas!

Sigurno ćete se vratit ponovo

Search

Odaberite datum prijave

Odaberite datum odjave

Broj Osoba

Children:

Sole Mio Apartments & Wellness nudi luksuzni sadržaj u ambijentu izuzetnog i besprekornog dizajna, smešten u prestižnom, Energoprojektovom kompleksu, u naselju Savina, na svega 50 metara od obale mora, na skrovitom mestu, gde se zvuk i miris mora mešaju sa mirnim uređenjem vrtova u velelepnom izdanju arhitektonskog kompleksa. Svi naši gosti imaju gratis korišćenja Wellness-a za vreme trajanja boravka.

Pozicija koju imamo, omogućava Vam da nabavku potrepština za Vaš boravak, uradite za svega par minuta, u velikim trgovačkim lancima koji se nalaze u neposrednoj blizini, a sve po najpovoljnijim cenama, a kuhinja koja je opremljenja po najvišim standardima Vam omugućava da pripremiti bilo šta se naumili za Vas i Vaše najmilije

U neposrednoj blizini, na brežuljku,  je hram Svetog Save, udaljen oko 300 metra od manastirskog konaka, po kome je manastir, a i čitavo naselje, dobilo ime Savina.

Grad Herceg Novi  je smešten na izuzetno značajnom i atraktivnom prostoru između planine Orjen (1.895 m) i jednog od najlepših zaliva na svetu – Boke Kotorske. Planina Orjen, poznata je po endemskim biljnim vrstama, stazama za rekreaciju i pešačenje, te skijanju u kasnim prolecnjim i ranim letnjim mesecima. U blizini grada su i brda Dobrostica (1.570 m) i Radostak (1.441 m), poluostrvo Luštica , te rtovi Ostro i Miriste sirine 2.900 metara. Herceg Novi ima preko 200 suncanih dana u godini.